Internasjonalt

Slutt p? siviltjeneste

Milj?- og utviklingsminister Erik Solheim har utnevnt Helen Bj?rn?y til ny leder for styret for Norsk kulturminnefond.
– Jeg er veldig glad for at Helen Bj?rn?y har sagt ja til ? ta p? seg vervet som styreleder for kulturminnefondet. Jeg kjenner henne godt og er helt sikker p? at hun kommer til ? gj?re en utmerket jobb for fondet, sier Erik Solheim.
Med seg i styret f?r hun Jon Birger ?stby som nestleder og Grethe Fossli og Per Helge Malvik som styremedlemmer.
Det nye styret har en funsksjonstid p? fire ?r fra 1. juli i ?r.
Siden kulturminnefondet ble etablert i 2002, som et nytt virkemiddel i kulturminnearbeidet, har det utviklet seg til ? bli en viktig akt?r i arbeidet med ? ta varer p? kulturminnene og bidra til verdiskaping for eierne og for samfunnet.
– Et spennende, nytt styre som jeg venter meg mye av. Jeg gleder meg til ? samarbeide med det, sier Solheim.0000

Similar Posts